Jumaat, 25 November 2011

hellohellohello..


sorry korang sbb blog gue ni sunyi sepi semenjak 2menjak 3menjak ni..
sorry sangat tw..
lately ni rutin kehidupan gue agak bz sikit..
gue pon xpasti ape yg membuatkan gue amat bz spi xsempat nak mengepos wlu sepotong ayat 'hai' dlm blog gue ni..

ok, tanpa membuang masa..
kini tiba masanya untuk gue tunaikan janji gue dengan korang yg dah join GA yg dianjurkan hari tu..

so, dgn lafaz Bismillahirrohmanirrahim..
gue umumkan keputusan cabutan dari penyertaan korang..

jeng jeng jeng...

-
-
-
-
-
-
hehe..saje nak bg korang neves kan?
oklah ni betul2 pnye..bkn cobaan lg..

yang p1: kak nida
yang ke2: tiefazatie
ke 4: GoldenRose
ke 5: AnaLyana

okeh??
hrp2 jgn ada yg xpuas hati yea..
ini semua adalah rezeki semata2 kerana pemilihan dibuat berdasarkan cabutan..
xde pilih kasih/bulu dsbnya..
TAHNIAH kepada yg lucky..
kpd yg kurang lucky, xpe nnt boleh cuba lagi..InsyaAllah..


tp, memandangkan double'S merasa gembira dengan kejayaan 1st try mengajurkan GA tersebut
wlupon sambutan xsehangat mana, namun alhamdulillah...
decide untuk tambah 3 lagi hadiah..

so, yg ke 6: Syai Sipot
yg ke 7: nanakimie
yg ke 8: NOOR FATIN

so, hadiah akan dipostkan kepada mereka2..

2 ulasan:

AnaLyana berkata...

tq double S...sangat2 terharu...

tempat ke lima tu akak dapat ape ni..hehe..:)

NOOR FATIN berkata...

saya dah pm awak kat facebook tau. reply ye. hehhe thanx!