Isnin, 31 Oktober 2011

1st SEGMEN - Giveaway by Double'S


dengan rasa rendah dirinya ingin gue kabarkan bahawa gue ingin menganjurkan 
Segmen GIVEAWAY bersama Double'S


Walaupun gue hanya mempunya visitor & follower yang ciput, xsetanding dengan bloggers yang hebat di luar sana..namun gue telah bertekad untuk memberikan 5 item kepada mereka yang sudi visit blog gue nih.

dipendekkan cerita, mari kita tengok cara2 nak join segmen nih..
bagi yg selalu join segmen2 cmnih, mesti dorang dah fasih dah dengan apa yg kena buat kan??
hehehehe..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Cara penyertaan :
1- korang mestilah WARGANEGARA MALAYSIA *susah nak pos kalau bkn w/negara*
2 - wajib FOLLOW blog kite ni.. 
3 - tampal banner blog gue kt blog korang..
4 - create 1 entry bertajuk segmen GIVEAWAY bersama Double'S *tiada had patah perkataan*
    - wajib tepek banner segmen dalam entry korang tuh
    - ceritakan dari mana korang tw pasal blog Double'S nih & sila berikan komen/cadangan anda mengenai blog gue yang xsemenggah nih..
5 - Dah siap, letak link entry korang kt ruangan komen..
6 - Letakkan link blog anda di dalam ruangan footprint untuk exchange link
7 - Tag sekurang-kurangnya 2 orang, tapi nak lebih pon boley.. *pastikan dorang tw dorang telah di tag
6 - tarikh tutup penyertaan adalah pada 13 November 2011
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gift untuk digiveaway :
1 - Bookmarks (1 pcs)
2 - Photo keychain (1pcs)
3 - Photo fridge magnet (2pcs)
4 - HP strap (1pcs)
* jenis/bilangan gift mungkin akan bertambah bergantung kepada perkembangan ekonomi kemurahan hati penganjur.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pemilihan penerima giveaway : *tiada pemenang kerana semua peserta dianggap pemenang
Nama peserta akan dicabut secara undian, so hanya yang bertuah akan menerima giveaway ini. 
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


ok, itu je langkah2nya..xsusah kan??
walaupon gift2 untuk di giveawaykan tu xla seberapa..gue harap korang sudi2kanlah join segmen ni yea.. kerana niat gue lebih kepada mengenali lebih ramai bloggers di luar sana..


~~~~~~~~~~~S.E.K.I.A.N~~~~~~~~~~~~





28 ulasan:

Myra berkata...

insyallah, kalo ade mse sy join ye, tqvm 4 invite :)

AreFiSya Aien berkata...

http://arefisyaaien.blogspot.com/2011/10/segmen-giveaway-bersama-doubles.html

RJ berkata...

insyaAllah nnt sy join :)
cari idea dulu...huhu

Fieza berkata...

mcm nk join jer...;-)

nanakimie berkata...

join!

http://nanakimie.blogspot.com/2011/10/segmen-giveaway-bersama-doubles.html

::CIK LYNN:: berkata...

salam....cik lynn join...

http://lynnlinda.blogspot.com/2011/11/segmen-giveaway-bersama-doubles.html

Nida berkata...

As-salam..

Kak Nida turut serta.. moga-moga ada rezeki... ameeeennnn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/10/segmen-giveaway-bersama-doubles.html

id follower: Nida

tq:)

Cik Meifaa' berkata...

saya tolong iklankan :)

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/11/1st-segmen-giveaway-by-doubles.html

Syai Sipot berkata...

Salam.

Joined.
;)

http://syailakan.blogspot.com/2011/11/segmen-giveaway-bersama-doubles.html

Thanks

::CIK LYNN:: berkata...

akak, cik lynn termiss no.3 tu eh??
ok...dah boh dh...thanks bgtau...=)

cik lynn rasa template akak kot yang main problem dia sbb sidebar tu nmpk cm agk kecik...

bnga yg gerak2 tu xperlu kot...tp kalu bckground akak hitam n gna bnga tu, mmg nmpk cntik...=)

achieves tu akak leh wat skrol or tukar pge elment...kat blog cik lynn da bloglist 'cikgu blog cik lynn'kan ...cik lynn amik tuto kt blog2 tu...

p/s komen cik lynn plak yg pnjg...hehe...ni pndapat cik lynn je tau (^_^)

tiefazatie berkata...

salam kenal sis..ifa join!

id follower: tiefazatie

link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/11/segmen-giveaway-bersama-doubles.html

tq yaa

Nida berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Golden Rose berkata...

sha join ya...

http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/11/segmen-giveaway-bersama-doubles.html

RJ berkata...

Nana cayang, I dah join ur contest...sorry lambat sikit.

http://rjbeena.blogspot.com/2011/11/segmen-giveaway-bersama-doubles.html

RJ berkata...

taklah...sy tengah rajin plus sambil kemas baju..:)

Pink Lavender berkata...

salam tuan tanah..

saya join...
http://pinknlavender.blogspot.com/2011/11/segmen-giveaway-bersama-doubles.html

Pink Lavender berkata...

tuan tanah...

saya dah xskip pe2 lg kot...
lapor diri semula...

http://pinknlavender.blogspot.com/2011/11/segmen-giveaway-bersama-doubles.html

Darling Ninie @ Mama Comel berkata...

As Salam. Ninie Join

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2011/11/segmen-giveaway-bersama-doubles.html

CikguShikin berkata...

Salam..sy dah join.meh la tgk blog saya.

http://notacikgushikin.blogspot.com/2011/11/contest-double-s-aka-s-kuasa-dua.html

Darling Ninie @ Mama Comel berkata...

Dah siap untuk step 6.
Thanks ye...

NOOR FATIN berkata...

saya join!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/11/segmen-giveaway-bersama-doubles.html

id : noor fatin

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam.Atie join.

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/11/segmen-giveaway-bersama-doubles.html

Jumpa segmen ni masa BW kat umah kengkawan.

fiezahkecik berkata...

saya join ye :)

http://fiezahkecik.blogspot.com/2011/11/segmen-giveaway-bersama-doubles.html

MOHD IZAD berkata...

http://izad-mohd.blogspot.com/2011/11/segmen-giveaway-bersama-doubles.html

id : mohd izad

IntaNBerliaN berkata...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/11/segmen-giveaway-bersama-doubles.html

TQVM

AnaLyana berkata...

saya join!

http://iwishiwillwin.blogspot.com/2011/11/1st-segmen-giveaway-by-doubles.html

id : Ana Lyana

Miera Akmalina berkata...

hye2! join!

http://miera-akmalina.blogspot.com/2011/11/segmen-giveaway-bersama-doubles.html

fiezahkecik berkata...

done. dah letak banner kat sidebar :D