Sabtu, 22 Oktober 2011

tambah follow bersama Arra Ahmad

haihoi!!siapa di sana?? ala2 cite ali baba bujang lapok gituw
pejam celik, pejam celik arini dah ari sabtu..
oyeaahh..cuti!! tp dlm hati ada rasa nak g ofis sbb keje yg melambak..
ntah bila nak abis..

tp entry kali ni gue dedicatedkan khas untuk join segmen Arra Ahmad
kalau korang perasan, ni 2nd time gue nak join segmen2 yang di anjurkan oleh rakan2 blogger
nak taw segmen ape??




amacam?
korang nak join x??
jom la..wlupon korang rasa dah cukup ramai follower/xmo di follow, korang sudi2kan la tolong ramaikan follower orang2 mcm gue yg xramai follower ni..hehehe..
tolong menolong tu kan amalan mulia..
mengeratkan siratulrahim sikap terpuji..
ececeh.. malu nak paksa korang follow gue
best x idea gue ni?
apelagik??
jomm..nyanyi lagu SY SHOW

"bergoyang u follow, u follow..
bergoyang u follow, u follow..
bergoyaaanggg.. u follow!"

2 ulasan:

Arra berkata...

thanks sudi join..btw,tajuk tu diterima jugak lah..:)

double’S berkata...

oye...tq arraa =)