Sabtu, 29 Oktober 2011

CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.



wah..rasanya ini kali yang ke 4 aku join segmen/contest ni..
jangan korang pelik pulak yea..bukannya buang tebiat ke ape..
cuma, menyapot susah payah rakan2 blogger kita ni..
kalah menang tu tepuk dada tanya rezeki..theee~
hah! korang meh join..ikut je step kt bawah ni..mudah jeee..
jomm!!



1. WARGANEGARA Malaysia
2. FOLLOW blog ASKAR PINK dan AMALINA LAND. 
3. LIKE fb ASKAR PINK dan AMALINA LAND. *button LIKE di widget follower.
4. Create ENTRY yang bertajuk CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA, jangan lupa tepek banner kat atas tu dalam entry korang *make sure banner tu link ke blog AMALINA LAND/ASKAR PINK. (bergantung dari blog mana korang join contest nih)
5. Tag AT LEAST 2 ORANG, nak lebih pon boley.. Dah siap, publish entry korang then letak link entry tu kt ruang comment blog AMALINA LAND/ASKAR PINK.

 
extra note: tarikh tutup pada 24 NOVEMBER 2011. bukan 1 DIS yea..

so, turn aku untuk tag:
lyssa kiut miut
cik PENMERAH
cik EPAL

2 ulasan:

SpidermanHere berkata...

Hyehye! Thanks for joining this contest ye. Oh ya, don’t forget check link blog anda di blog Lina. Anyway, Lina terima penyertaan anda ni. Hug from me <3 GOOD LUCK!

double'S berkata...

tq lina..